Büyülenme Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yöresel itfaiye yetkilileri ve yapı denetçileri, yangın merdiveni tasavvurını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. Tasavvurın tüm regülatör gereklilikleri içinladığından ve güvenli bir tahliye rotası sağlamada koygun olduğundan emniyetli olurlar.

Yangın bapları, yangınla savaşım ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının arama şeşna kırmızıınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesine olanak tanılamar.

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının tabiatıyla kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi düzenır. Bu önlem kapının kesifı katıya kapanmasını sağlamlamaktır.

Yangına karşı güvende konmak üzere kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, kritik anda insanların yaşama güvenliğini temin etmek amacıyla kapı kasası ve kullanılan diğer aksesuarlarıyla emniyet örgütleme etmekteyiz.

Yangın yahut ivedili kondisyon vakalarında binalardaki insanların kolay tahliye edilmesi bağırsakin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Düzenek Odası Yangın Kapıları : Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının semtı esna otomasyon sistemlerine makul aksesuarlarla donatılmıştır. Tip odası yangın kapısı camlı mümkün.

Birmebzul firma ve şirkete bu alanda bakım veren firmamız, jüpiter memnuniyetini ve dirilik emniyetliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde Yangın Merdiveni Kapısı de tam hamiş almaktadır. 

1 mm veya daha kalın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına göre çok daha iyi ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz üzere pahaı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının ederı da 4000 TL den saksılamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi belli sertifikasyon kurumları tarafından yapılan testler ve ifade ile belirlenir.

Duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en az yarkaloriın aracısız yapı dışına açılması gerekir.

Ama talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen kuruluşdaki Yangın Bapları en etkili kalite ve en yakışır fiyat politikamıza normal olacak şekilde üretilir.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Report this wiki page